Klienthistorier

Mine klienter betyder alt for mig, og derfor fokuserer jeg meget på stor klienttilfredshed. På denne side, kan du læse udtalelser fra et udvalg af tidligere klienter.


Kan varmt anbefale akupunktur mod menstruationssmerter
— CM. – 2015

Jeg døjer virkelig meget med menstruationssmerter, ja nogle gange faktisk så meget at jeg ikke kan komme på arbejde i 1-2 dage. (De dage arbejder jeg hjemmefra)

Da jeg i forvejen er i fertilitetsbehandling, er jeg vandt til at blive stukket med nåle. Men jeg må indrømme, at jeg var meget spændt på at mærke hvor hurtigt det ville virke og hvor længe lindringen ville varer.

Lige efter at jeg fik nålene i, blev jeg spurgt hvordan jeg havde det. Jeg havde svært ved at svare på det, for jeg kunne mærke en eller anden underlig aktivitet i maven som faktisk føltes ok. Stille og roligt kunne jeg mærke en bedring og menstruationssmerterne forsvandt, hvilket føltes som en stor befrielse. Efter behandlingen havde jeg det fortsat godt og smerterne kom ikke igen.


Jeg kan give Sys de varmeste anbefalinger, hun er guld værd for mig.
— LA – 2013

Jeg sprængte min achillessene i oktober for 4 år siden, og har lige siden haft problemer med mit ben. Senen voksede da sammen, til gengæld blev den for stiv, jeg havde konstant ondt i benet, det var altid koldt, og jeg fik meget nemt krampe i det. Jeg var efter det første halve år til speciallæge, men de kunne kun foreslå at flytte en sene fra underfoden eller skrabe noget af achillessenen, og der var ikke nødvendigvis nogen bedring i sigte, så det var ikke nogle løsninger jeg kunne bruge. Jeg har med et par års mellemrum været hos et par fysioterapeuter, og de mente ikke situationen kunne ændres, men at jeg måtte lære at leve med det.

Jeg har prøvet på at træne benet, både med øvelser, fitnescenter, med lange flere ugentlige gåture, med svømning flere gange om ugen, og hvad jeg ellers kunne komme på. Intet hjalp, min lægmuskel blev blot mindre og mindre, og der var adskillige centimeters forskel på omfanget af højre og venstre læg. Da mine muskler så sidst på vinteren i 2013 begyndte at forsvinde i låret på samme ben, så må jeg indrømme, at jeg blev lidt panikken. Min læge var åben for at hjælpe, men fysioterapeuten afviste i telefonen at kunne hjælpe, uden at have set benet, og mente at det var min egen fejl, at jeg ikke havde genoptrænet nok!

Nu var jeg da helt på den, og nogle uger senere mødte jeg Sys i anden sammenhæng, og hun spurgte, om jeg havde prøvet akupunktur. Det havde jeg ikke, og hun virkede meget tillidsvækkende, så jeg tænkte, det prøver jeg. Jeg startede ved Sys først i maj, og efter et par gange oplevede jeg for første gang i 3½ år at have nogle dage uden at have ondt!! Det var fuldstændig overvældende, og desværre holdt det kun nogle dage, men efter nogle flere gange akupunktur blev det mærkbart bedre. Jeg fortsatte i et par måneder med en ugentlig gang akupunktur, og efterfølgende med 2 gange om måneden.

Jeg har nu (primo december 2013) ikke haft ondt i benet i flere måneder, før tænkte jeg over hvert eneste skridt jeg tog! Min lægmuskel er begyndt lige så stille at tage form, huden er blevet ‘levende’ – benet så ellers helt livløst ud med fuldstændig slap lægmuskel (den smule der var af den). Jeg har ikke ændret på andet, end at jeg begyndte på akupunkturen. Jeg fortsætter med akupunktur et par gange om måneden, for jeg kan jo se forandring – efter 3½ år med konstant tilbagegang. Det er da fantastisk! Jeg håber, at jeg kan komme i gang med at ride igen, efter denne ufrivillige pause på 4 år – forhåbentlig er muskulaturen klar, når vi kommer til foråret!

Ikke nok med at akupunkturen har hjulpet på mit ben, jeg har også fået hjælp af Sys ved andre problemer, der er dukket op hen ad vejen. F.eks. sovende fornemmelser i hånd og fod, musesmerter og hjælp efter fald. Det skal måske siges, at jeg kender en del til alternativ behandling, og hopper ikke bare på hvad som helst, da jeg er selv uddannet biopat. Jeg kendte ikke Sys på forhånd, men jeg har fuldstændig overgivet mit hjerte og mine eventuelle dårligdomme til hende, og føler mig meget tryg.


I am incredibly thankful for Sys’s knowledgeable, personal, and exceedingly thoughtful approach with her clients
— R.E. – 2013

Sys’s acupuncture treatments and sensitive, personalized care were absolutely instrumental in helping me become pregnant. After two miscarriages and over a year of unsuccessful, increasingly stressful and invasive medical therapies at a fertility clinic, I decided to try acupuncture with my first IVF treatment. I was suffering from bouts of stress and depression related to the infertility and I knew I needed to work with someone with a holistic, thoughtful approach. My first appointment with Sys was in October, just two weeks before my IVF treatment. I could tell from our initial meeting that she was very caring and knowledgeable, which helped put me at ease.

During that appointment Sys said that it often takes a couple of months for the acupuncture treatments to be their most effective and that we would work on alleviating the stress and depression first. She also told me not to lose heart and gave helpful advice about relaxation, diet, and alternative therapies. The first IVF treatment did not work. But, with Sys’s encouragement I did not give up and I could feel that the acupuncture was helping improve my spirits. Then, to my great surprise, just two months later I found out I was pregnant.

Thanks to Sys’s skillful and caring acupuncture therapy, I was able to become pregnant naturally, without medical intervention. I am incredibly thankful for Sys’s knowledgeable, personal, and exceedingly thoughtful approach with her clients. I absolutely recommend others with similar difficulties to work with Sys, to strengthen their physical and mental wellbeing and help make their dreams come true.


En stor TAK til Sys, som jeg stærkt kan anbefale- hendes varme sind og utrolige professionelle tilgang til de forskellige behandlingsformer inden for akupunkturen’s verden.
— CJ – 2013

Jeg er en ung kvinde på 24, der tilbage i 2012 var hos egen læge og få lavet det årlige celleskrab. Prøven viste desværre, at der var lette celle forandringer og jeg blev slået helt ud – for havde selvfølgelig regnet med at alt var som det skulle være. Jeg fik en tid til en ny undersøgelse, 5-6 mdr.

Senere. Hvilket jeg syntes var utrolig lang tid og skulle gå i uvished, om det var forsvundet eller havde udviklet sig til det være. Jeg besluttede mig derfor, for at prøve akupunktur og “faldt” over Sys Bøjen, jeg følte mig hurtig i trygge hænder og kunne både se og mærke, at her var der en der virkelig brænder for at hjælpe og er dygtig til sit arbejde. Efter kun få behandlinger, fik jeg et positivt svar tilbage fra gynækologisk afdeling – at alt så normalt ud og at der ikke var nogle celle forandringer.

Jeg blev lykkelig. Derfor en stor TAK til Sys, som jeg  stærkt kan anbefale- hendes varme sind og utrolige professionelle tilgang til de forskellige behandlingsformer inden for akupunkturen’s verden. 

SB akupunktur og sundhed

Jeg tager mig af typiske problemer som FN´s Verdenssundhedsorganisation - WHO - har udarbejdet en liste med lidelser der med stor fordel kan behandles med akupunktur. 

Erfaringerne viser at akupunktur kan være en effektiv behandlingsmetode i en række andre tilfælde. Mange mennesker har med fordel anvendt akupunktur ved barnløshed, rygestop, astma/allergi, vægttab og søvnforstyrrelser. 

Listen omfatter i dag:

 • Alle former for smerte

 • Hovedpine og migræne

 • Gigtsygdomme i led og muskler

 • Tennisalbue

 • Frossen skulder

 • Rygsmerter

 • Mave/tarmlidelser

 • Menstruationsproblemer

 • Bihulebetændelse

 • Højt blodtryk

 • Eksem

 • Kredsløbsproblemer

 • Lidelser i sanseorganerne

 • Hormonelle forstyrrelser

 • Immunsygdomme

 

du kan booke online her